
2024-2025 eğitim öğretim yılı, ilçemizde büyük bir coşku ve heyecanla başladı. Bugün, ilçemizdeki tüm okullarda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte yeni bir eğitim yılına adım attık. Tüm okullarımızda bayrak töreni öncesinde şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla öğrencilerimiz sınıflarına geçtiler. Okulun ilk günü kapsamında, okul yönetimleri tarafından öğrencilerimize ve velilerimize genel bilgilendirmeler yapıldı. Yeni yılın başlangıcıyla birlikte, öğrencilerimiz yeni öğretmenleriyle tanışarak ders programlarını öğrendi ve sınıf arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı buldular.
2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şehit Zeki İnan İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim yılı coşkusuna ortak oldu. Müdürümüz, gerçekleştirdiği ziyarette sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetinde onların okul heyecanlarını dinleyen Müdürümüz, yeni eğitim yılında kendilerine başarılar diledi. Öğretmenlerimizle yaptığı toplantıda eğitim hedeflerini ve beklentilerini ifade etti, eğitim öğretim süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca öğretmenlerimizle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredatın değerlendirmesini yaptı.
Müdürümüz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını birlikte yaşıyoruz. Öğrencilerimizin motivasyonunu yüksek tutmak ve eğitim kalitesini artırmak için gerekli tüm destekleri ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak sağlayacağız. Öğretmenlerimizle birlikte el birliğiyle başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum." dedi.
Müdürümüz, öğrenci ve öğretmenlerimizle günün anısına binaen hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaretini sonlandırdı.