ORDU ALTINORDU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Derece Elde Eden Öğrencilerimizden Müdürümüze Ziyaret

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Derece Elde Eden Öğrencilerimizden Müdürümüze Ziyaret

Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında katıldıkları yarışmalarda Türkiye ve dünya derecesi elde ettiler. Öğrencilerimiz Kuzey Gençel, Emir Kaan Süzgün ile Furkan Mirza Güneş, danışman öğretmenleri Melek Aylin Kırca ve Muhammed Midilli rehberliğinde hazırladıkları projeyle Dünya Robot Olimpiyatlarında(WRO) Türkiye ikincisi; öğrencilerimiz Öykü Nisa Gürses ile Elvin Aytekin, danışman öğretmenleri Nurdan Kahraman rehberliğinden Coğrafya alanında hazırladıkları projeyle TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye ikincisi; öğrencilerimiz Ekin Ece Tokmak ile Ahmet Arda Keşaplı, danışman öğretmenleri Selahattin Özbucak rehberliğinde Biyoloji alanında hazırladıkları projeyle Turkcell Zekathon Proje Yarışmasında Türkiye birincisi; öğrencimiz Ela Poyraz Melinay Ayşe Kırım, danışman öğretmeni Zerrin Arslan rehberliğinde hazırladığı görsel sanatlar alanındaki eseriyle ABD'de düzenlenen Dünya Baykuş Festivali Resim Yarışmasında mansiyon derecesi elde etti.

Öğrencilerimiz, Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Emine Avcı ve danışman öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'i makamında ziyaret ettiler. Müdürümüz, öğrenci ve öğretmenlerimizle katıldıkları yarışmalar, yarışmalara hazırlanma süreçleri hakkında sohbet etti. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini başarılardan dolayı tebrik etti, nice başarıları tekrar imza atmalarını temenni etti. Müdürümüzün, öğrencilerimize hediyelerini takdim edip hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ziyaret sona erdi.

13-02-202413-02-2024

Karşıyaka Mahallesi, Atatürk Bulvarı Kat.2 No.336E 52200 Altınordu/ORDU - 0(452) 2101124_2101114_2101122

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.